Nadia Ferhat er en fantastisk formidler, der sætter en ære i at gøre indholdet genkendeligt, let og brugbart.


Hun er oprindelig uddannet Essentiel Integrativ Psykoterapeut og har beskæftiget sig med karriererådgivning, kompetenceudvikling og har været supervisor og censor ved Psykoterapeut-uddannelsen. Hun er ekspert i nervesystemet.


Gennem sine 25 års erfaring som terapeut, har hun haft mange hundreder børn, unge og voksne i terapi. Nadia Ferhat har udviklet den nyere behandlingsmetode, der hedder Chok Release, som hun efteruddanner terapeuter i. Den tager udgangspunkt i nervesystemet og er en enkelt måde at påvirke det på.  


Nadia Ferhat har udviklet tilbuddet ’Jeg er betydningsfuld’ til skolerne sammen med Rikke Hedman, der er konceptudvikler og journalist, og med Krista Forum Bach, der er psykoterapeut og tidl. skoleleder. Krista har i en årrække støttet børn og voksne i at opleve større livsglæde, frihed og mod, både gennem personlige samtaler og gennem undervisning i både DK og i udlandet.

De brænder alle tre for at gøre en forskel for både børn, unge og voksne.


Med hhv. ’Jeg er betydningsfuld’ til skoler, 'Du er betydningsfuld' til virksomheder og ' Den betydningsfulde leder' ønsker Nadia Ferhat at forebygge og afhjælpe mistrivsel ved at give omgivelserne let brugbare værktøjer.