Til virksomheder

Du er betydningsfuld

Bliv den bedste udgave af en god kollega


En workshop på arbejdspladsen, der gør det lettere at forstå og støtte hinanden og sikre bedre trivsel i fællesskab.


Vi reagerer på vores omgivelser! Derfor ligger svaret på vores trivsel ofte i omgivelserne, og vi skal som kollegaer være villige til at se på, hvordan vi lytter til, spørger og støtter dem, vi omgås. 

Det kræver en indsats at stå stærkt mentalt – det kræver desværre meget mindre at skabe grobund for at føle sig forkert, gøre sig afhængig af andres meninger og lade angsten vokse indeni. Men når vi har de rigtige redskaber til at støtte hinanden i at stå stærkere, og vi bruger hinanden til at løfte opgaven, så hverken medarbejdere eller chefer står alene, så vil det opleves som en aflastning - samtidig med, at vi gør en markant og vedvarende forskel.  
 

Vi kan alle sammen være en betydningsfuld kollega. Og i virkeligheden er det nogle helt enkle værktøjer, som vi alle sammen kan bruge i hverdagen, der forebygger og afhjælper mistrivsel – og som med fælles hjælp kan skabe en livsstilsændring, der sparer tid og kræfter. Det er afgørende, at både medarbejdere og chefer får samme viden og arbejder sammen om bedre trivsel. Alle har betydning for hinanden.  

Alle skal forstå, hvordan nervesystemet påvirker os. Når der er uro i nervesystemet, bliver vores mentale tilstand udfordret. Når vi har et roligt nervesystem, så er vi fulde af livskraft. Det gælder os alle. Og vi kan hjælpe hinanden godt på vej ved at udelade vores egne holdninger og bud på løsninger ved at: 
 

  • Lytte ufordømmende 
  • Spørge opmærksomt 
  • Støtte anerkendende 


Projektet 'Du er betydningsfuld' består af:

- Foredrag 45 min.

- Workshop med øvelser 45 min. 

- Øvelser til hjemmet og arbejdspladsen

- Plakat og postkort 


Konflikter, både dem indeni og udenpå, opstår, når indtryk ikke kan få et udtryk. Når vi ikke bliver anerkendt for det, vi føler, og ikke får lov til at udtrykke os, så slår det knuder indeni. Vi kan let opleve, at vi både lytter, spørger og støtter, men hvis vi kun lytter og spørger halvt og gerne vil komme med bud på egne løsninger, så betyder vores indsats ikke så meget. Derfor er det vigtigt, at vi bruger kræfterne rigtigt, så vi kan gøre en reel forskel for de mennesker, vi omgås.


’Du er betydningsfuld’ er en opmuntrende trivselsindsats til alle arbejdspladser. Forvent en sprudlende postiv oplevelse, når Nadia Ferhat holder foredrag og guider jer alle gennem øvelserne. Det giver både smil på læben og ny indsigt.

Det forventes, at alle øver sig på at være betydningsfuld i mindst to måneder, herefter bør kulturændringen være vedvarende. 


Pris 

Foredrag 45 min.
(inkl. plakat til arb.pladsen og postkort til alle): 7.500 kr. ex moms

+ transport.


Foredrag + workshop 90 min.
(inkl. plakat til arb.pladsen, postkort og øvelseshæfte til alle): 11.500 kr. ex moms

+ transport.


Begge dele er for max. 30 personer. Kontakt for pris v/ større grupper.